سرمایه‌هات دود شد! (اکر در کانادا بیزینس بخری، این جمله رو هیچ‌وقت نمی‌شنوی!)

روبرو شدن با واقعیت‌ها، در بسیاری از مواقع تلخ است، اما بهترین کار است. واقعیت این است که شرایط اقتصادی ایران چندان مناسب نیست و یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های مردم، کاهش روزانه پول و سرمایه‌هایشان است که با زحمت فراوان به دست آورده‌اند.

گله و شکایت حق همه ماست، اما قبل از آن، باید به دنبال راه چاره باشیم. یکی از راه‌های حفظ سرمایه‌هایمان این است که آن‌ها را به جای امن و درستی ببریم. جایی که نه تنها هر روز شاهد دود شدنش نیستیم، بلکه مزیت‌های بی‌شماری هم برایمان دارد (از اقامت دائم کانادا برای خود و خانواده گرفته تا درآمد دلاری، از دریافت وام دولتی گرفته تا مالیات کمتر).

بسیار خب! در این مقاله کوتاه، به صورت مختصر و مفید بررسی می‌کنیم که چطور می‌توانید نقطه عطف زندگی خود را از همین حالا طراحی کنید!

سرمایه هات دود شد! (اکر در کانادا بیزینس بخری، این جمله رو هیچوقت نمیشنوی!)

چند راه برای بردن امن و تضمینی سرمایه‌ها به کانادا وجود دارد؟

اکنون دولت کانادا برای جذب سرمایه‌های بیشتر و البته اهداف دیگری مثل کاهش نرخ بیکاری و افزایش واحدهای تولیدی و خدماتی، کار مهاجرت به این کشور را تسهیل کرده است.

از جمله مهم‌ترین راه‌های بردن سرمایه به این کشور را بخوانید:

1- خرید بیزینس؛ کسب‌وکار بخرید، اقامت ببرید!

در این روش، شما یک کسب‌وکار آماده را می‌خرید، سپس با استفاده از ویزای ورک پرمیت به این کشور رفته و مشغول مدیریت کسب‌وکار خود می‌شوید. در همین حین، کارهای مربوط به اقامت دائم شما و اعضای خانواده‌تان هم در جریان است و به زودی، می‌توانید کارت اقامت دائم را پس از انجام مراحل اداری، دریافت کنید.

2- خرید فرانچایز؛ از اعتبار مشهورها استفاده کنید!

تفاوت این مورد با مورد قبلی این است که در خرید فرانچایز، شما حق امتیاز شعبه‌ای از یک کسب‌وکار نسبتاً مشهور یا زنجیره‌ای را می‌خرید. شما تنها سرمایه‌گذار این پروژه هستید و بقیه کارها را می‌توانید به موسسه مهاجرتی‌ای که فرانچایز را در اختیار دارد بسپارید. بدون دغدغه و بدون نگرانی!

همچنین از مزیت‌هایی همچون اقامت دائم برای خود و خانواده، درآمد دلاری و حق کار، بیمه درمانی و … برخوردار هستید.

3- راه‌اندازی کسب‌وکار از صفر؛ سخت است ولی ممکن!

این مورد، دردسرهای بیشتری نسبت به دو مورد قبل دارد. شما خودتان باید از ابتدا همه مسئولیت‌های راه‌اندازی کسب‌وکار را بر عهده بگیرید. یعنی نه تنها سرمایه‌گذار این پروژه خواهید بود، بلکه از صفر تا صدش را هم باید انجام دهید.

البته برخی از موسسات مهاجرتی هم هستند که در این زمینه خدمات مختلفی برای شما انجام می‌دهند، از یافتن ایده تا مکان‌یابی و اجاره محل، امور مالیاتی و …

4- راه‌اندازی استارتاپ؛ حتی بدون ایده!!

ویزای استارتاپ کانادا مخصوص کارآفرینانی است که مهارت و پتانسیل راه‌اندازی یک کسب‌وکار نوآورانه را دارند. حتی اگر ایده ندارید، می‌توانید شریک ایده دیگران شوید؛ چون برای راه‌اندازی استارتاپ، نیاز به تیم سازی دارید!

از جمله مهم‌ترین مزیت‌های ویزای استارتاپ می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • اخد اقامت دائم کانادا
  • سفر به همراه همسر و فرزندان
  • شروع کسب و کار به همراه پنج شریک تجاری 
  • بدون نیاز به نمره‌ی بالای زبان انگلیسی و فرانسه

از یک ویزای خوب دیگر چه می‌خواهید؟

اگر شرکای تجاری سراغ ندارید، برخی از موسسات مهاجرتی معتبر می‌توانند در این زمینه به شما مشاوره رایگان دهند.

شاید سال بعد دیر شود؛ شاید شرایط تغییر کند…

هرچیزی که گفتیم، مربوط به امسال و مبتنی بر قوانین مهاجرتی کنونی اداره مهاجرت کانادا بود. پس برای مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس و فرانچایز، دست بجنبانید. شاید شرایط ایدئالی که امسال وجود دارد، سال بعد دیگر وجود نداشته باشد، چون تعداد متقاضیان مهاجرت به کانادا روز به روز بیشتر می‌شود.

 

و خواندن این مقالات هم توصیه می‌کنیم؛ خالی از لطف نیست:👇👇

۱۰ راه مطمئن و امن برای سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار دلاری کانادا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا